I november förra året var jag en snabbsväng i Riga med min mamma för att kolla in julmarknaden. Både julmarknaden och vädret den helgen var si så där, måste jag erkänna. Men Riga i sig själv är en riktigt så trevlig stad. 

Riga i Lettland

Riga i Lettland
Riga i Lettland

Riga i Lettland
Jag utesluter inte att det blir en resa igen till Riga under sommaren någon gång så att jag får lite finare bilder. Jag skulle också gärna vilja besöka SPA- och badorten Jurmala som bara ligger någon liten timme utanför Riga. För några år sen besökte jag Palanga i Litauen, som jag gissar går att jämföra med Jurmala, och Palanga hade väldigt fina stränder. 

Riga i Lettland

Riga i Lettland

Riga i Lettland

Riga i Lettland

2 KOMMENTARER

  1. Intressant att se! Var i Riga för rätt många år sedan, då landet nyligen blivit självständigt. Fattigt och förfallet men vackert… Men sedan dess har det ju hänt en hel del…

Comments are closed.