I Lissabon bodde Viveca och jag på gatan Rua das Pontas de Santo Antao, nära Rossia-tågstationen och torget Restauradores. Södra delen av gatan är kantad av massor av restauranger med uteserveringar, men vi bodde precis kvarteret efter restaurangerna. På Rua das Pontas de Santo Antao hittade vi några fina neon-skyltar (som tyvärr inte fungerade) portar mm.

Praca do Comercio ligger helt nere vid vattnet i området Baixa, mitt i det kommersielle området med butiker etc. Praca do Comercio är en riktig glassig och fin plats, men konstigt nog med bara ett fåtal serveringar. Vi testade en av dem och maten var tyvärr inget att hänga i julgranen. Men fint var det där.

2 KOMMENTARER

  1. Ser fram mot att läsa mer om Budapest. Jag var där i maj för några år sen och just den veckan var det iskallt och blåste hela tiden. Det gick inte att vara utomhus i mer än en kvart i taget. Men staden var fin och jag skulle gärna vilja åka tillbaka och se den på riktigt.

Comments are closed.