Jag har precis kommit hem från Oslo, där jag har varit över helgen för att genomföra min bästa väninnas möhippa. Jag är hennes tärna (i Norge har man bara en) och i Norge så är det tärnan självständigt som arrangerar möhippan. Och det var ganska skönt att jag hela tiden bara kunde skära igenom och besluta kring vad vi skulle göra. Och det blev bra och den kommande bruden var nöjd. Vi var 24 stycken och jag vet att i dag mår vi alla lite som vi förtjänar. Och i mitten av april gifter de sig i Lissabon, vilket är en utmärkt ursäkt för ännu en resa!!!!!!

Men till saken. Min syster Christiane, som har varit med Maxime och mig på så många semestrar att hon nästan är en lady abroad hon också, är sen i höstas tillsammans med en kille som bor i Berlin. Och eftersom hon var i Berlin denna veckan så fick jag låna hennes lägenhet i Oslo. Och som vanligt när jag lånar lägenheten så genomför jag en liten Mac-rape (som FB-rape, fast det är Macen jag går loss på) bland hennes bilder. Jag visste att hon och pojkvännen hade varit i Thailand och Kambodja där de bl a besökte Angkor Wat nu i januari eftersom hon instagrammade en massa bilder därifrån. Så i går dök jag ner i datorn och plockade ut Angkor Wat-russinen och publicerar nedan.

Jag har förresten glömt att lägga till Angkor Wat i Ladies Abroads vill-göra-lista. Men nu lägger jag till på en gång.

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

Angkor Wat

6 KOMMENTARER

  1. Angkor Wat är absolut värt ett besök. Vi var där för ett par år sedan och det är verkligen mäktigt.
    Jättefina bilder. Gick igenom mina nu för att minnas extra och gamla blogginlägg. I övrigt är ju Kambodja ett land som har långt kvar att gå sedan all förstörelse som varit under decennier.

  2. Blir jättekul! Tydligen en liten reseblogg-värld. Fast det var många jag inte hade koll på sen tidigare. Men dig känner jag ju till. Och Freedomtravel

  3. Jag är nu ännu mer sugen än tidigare på att åka dit, så fattar att du fick ta fram egna bilder och minnas.

    En sväng till Asien över jul och nyår i år är ganska frestande

Comments are closed.