Vi har i dag varit i Antalyas gamla stadsdel, på turkiska kallad Kaleiçi. Ingången till gamla stan är Hadrianius-porten som består av tre valv i grekisk stil med joniska kolonner och är från ca år 130 e. Kr.

Det är väldigt fint i gamla stan i Antalya; troligtvis beroende på att det är utanför turistsäsong. Det var ganska stort där också så det fanns massor av gator att utforska.

Det kommer fler bilder från gamla stan senare; jag har så många just nu att jag inte orkar sortera. Dessutom måste jag sova för att vi ska upp tidigt för att åka buss till Pamukkale i morgon. Jag får se om jag kan slå två flugor i en smäll och sortera bilderna på bussen till Pamukkale. Resan ska ta ca fem timmar från Antalya.

Antalyas gamla stadsdel Kaleiçi

Antalyas gamla stadsdel Kaleiçi

Antalyas gamla stadsdel Kaleiçi
Antalyas gamla stadsdel Kaleiçi
Antalyas gamla stadsdel Kaleiçi
Antalyas gamla stadsdel Kaleiçi