Thai Paradise är en kedja som erbjuder thaimassage och finns lite över hela Prag, om jag inte minns fel så såg vi tre stycken.
De har något larvig lockerbjudande på fotmassage (typ det priset är giltigt innan kl 10 på morgonen och är endast 15 minuter), men Maxime och jag tog varsin en timmes massage som jag har för mig att kostade 300 svenska kronor. Massagen var superbra och helt i klass med den man får i Thailand. Precis som i Thailand fick Maxime och jag ligga på golvet i samma rum medan massöserna klättrade på oss.
Väljer man fotmassage får man sitta i sköna stolar på bottenvåningen. Vi var på den på gatan Vaclavske Namesti som verkade vara den största och där hade de också pedikyrfiskar.

Fotmassage fick man på bottenvåningen

Medan detta var rummet där vi fick vår thaimassage
Glöm inte att rösta på Ladies Abroad både som årets reseblogg och årets foto-reseblogg. Tryck färst på den ena bannern nedan, välj Ladies Abroad och tryck ok, gå sen tillbaka till denna sidan och tryck på den andra bannern och upprepa. OBS: Detta är inte samma röstning som vi hade innan jul. Då var det nominering och nu är det röstning på riktigt. Tack vara att så många av er rösta på oss under nomineringen så gick vi vidare till själva tävlingen. Men nu behöver vi er hjälp igen!
Tack så mycket från Maxime och Lena
Rösta på mig som Bästa Reseblogg 2012! Hitta flyg New York billigt med hjälp av oss!
Rösta på mig som Bästa Foto-Reseblogg 2012! Övernattning i huvudstaden? Bo på vandrarhem i Stockholm.

2 KOMMENTARER

  1. SV: Vad roligt att ni snart ska åka! Hotellet ni ska bo på i Langkawi ser jättefint ut! Solsängar verkar finnas vid de stora hotellen, säkert vid ert också. (Jag har svarat lite längre på era kommentarer på vår blogg.)

Comments are closed.