Då är vi på plats i Prag. Vi kom till lägenheten vi lånar ca kl 13 (skriver mer om den senare), packade upp och gick till stan ca kl 14. Vi kom hem igen strax efter kl 22, och har gått nästan hela tiden.
Vi har i dag gått omkring i den äldsta stadsdelen, men insåg efter ett tag att det var på tok för mycket folk för oss där. Vi återkommer på måndag när alla helgbesökare har gått hem.
Dagen avslutade vi med att gå till Palladium Shopping Center ved T Namesti Republisky, ca fem minuters promenad från gamla stadens torg. Palladium är i fem våningar och har ca 200 affärer och restauranger och är ganska bra. Affärer som finns är det gamla vanliga som Guess, Lacoste, H&M, Sephora, Marks & Spencer, Foot Locker m.m., dvs inget revolutionerande. Men ganska bra i alla fall. På översta våningen finns endast restauranger och fik; allt från McD till fräscha juicebarar och tjeckisk mat. Eftersom vi redan hade ätit så blev det endast en Cola i en skön fåtölj.
Helt ok shopping. Vi lyckades spendera tre timmar där och handlade på Sephora och spännande H&M. Men vi ska nog tillbaka igen senare under veckan.
Shoppingcentret är inhyst i en fasad i gammal stil, och vi ger pluspoäng för det. Generösa öppettider till kl 22.

Jag är slut som artist efter allt gående och måste sova nu, men lovar återkomma med lite bättre inlägg senare.

Palladium Shopping Center i Prag

Palladium Shopping Center i Prag

Palladium Shopping Center i Prag
Slut som artist I har redan somnat och slut som artist II ska nu publicera och lägga sig hon också