I dag vaknade vi kl 07:30 av att det regnade så högt att vi vaknade, och inom kort kom det åska som lät som ett pistolskott precis ovanför vårt hotell. Avslutades med en blixt gjorde pistolskottet också. Regnvädret gick över efter bara en kvart, sen somnade vi om och vaknade igen till strålande sol och igen 30 grader.

Vi åt frukost på väg till staranden, sen har vi legat där hela dagen. Eftersom det är helg i dag så var stranden ännu fullare än senast, men fortfarande var det hela tiden några meter frison till nästa sällskap. Och som tur var så var det i dag möjligt att hyra en Fat Boy att ligga i, men fortfarande inga solsängar. Vilket vi självklart gjorde. Det kostade 30 litu för hela dagen för båda; motsvarar 80-90 kronor.Christiane solar på en Fat BoyDet är värkligen strand så långt ögat räcker åt båda håll.
Det måste vara hur många mil som helst