Jag har precis kommit hem från Palanga. Christiane flög hem i morse (direkt med Norwegian till Oslo), medan jag flög med SAS via Köpenhamn kl 15.

Det var lite molnigt i dag så efter att ha sovit halvlänge gick jag till restaurang Terasa Vasara för brunch. Det var ganska tomt när jag kom dit, och frukostserveringen var precis slut. Jag beställde in en liten kycklingpasta som faktaskt var det godaste jag åt i hela Litauen, samt någon timme senare en äppelkaka med vaniljglass som också var god. Detta stället skulle vi upptäckt tidigare!!!!!

Som vanligt mysig uteservering med massa växter och blommor, och när jag hade suttit ett tag (dvs vid äppelkakan) var det fullt.
De har också 1,5 litersdrinkar før endast 40 litu, dvs 100 kronor. Tyvärr kändes det inte helt rätt att ta in en spritdrink kl 13 och i alla fall inte 1,5 liter själv… Därför endast en bild av drinkmenyn. Tydligen är glaset 15 cm i dimeter.
I morgon ska jag rycka upp mig och skriva lite mer om själva Palanga samt en dagsutflykt vi gjorde. Nu ska jag på bio.