I kväll åt vi på Restaurangen Piano Barbeque. Stället ser riktigt trevligt ut, och vi bestämmde oss redan första dagen för att testa denna restaurangen.

Det skulle vi aldrig gjort. Vi fick vänta en kvart på att beställa, och redan då borde vi ha gått. Sen fick vi vänta över en timme på maten, och när Christiane fick sin mat så fick hon inget bestick och fick själv gå och hämta i en låda ftersom det var omöjligt att komma i kontakt med servitrisen. Hon hade hunnit med att äta färdigt innan jag fick min mat…. Min grillade kalkon var god, men tyvärr endast på storlek med en förrett. Pommes fritesen jag hade beställt bredvid varmrätten glömdes bort. Christianes pork tenderloin smakade bacon och också den i förretts-storlek.

Servicen är bland det sämsta jag har varit med om i hela mitt liv. Det var inte heller möjligt att få in notan, och jag fick själv gå till baren för att betala. Självklart inte en litu i tips från oss.

Jag ser på nätet att stället får ganska goda recentioner, men vi kan verkligen inte fatta hur någon kan tycka varken maten eller servicen är bra. Styr undan är vår rekommendation, eller ta en endast en drink eller efterrätt.Det var visserligen fullt och kö under kvällen, men så är det gissningsvis
varje kväll under sommaren. Ingen ursäkt för den urusla servicen!

  

Eftersom grillen inte fick ut maten så blev servitriserna stora delar
av kvällen hängande framför grillen och prata med varandra.