Tivoli tycker jag också att man måste besöka när man är i Köpenhamn. Det ligger i ena ändan av Ströget, mao mitt i centrum. Det kostar ca 100 kr att gå in, sen kostar ett åkband i tillägg 200 kr.
Både Maxime och jag älskar att åka berg- och dalbanor o.l., och Tivoli var en av orsakerna till att vi blev sugna på vår weekend i Köpenhamn. Dock var det så att hälften av alla attraktioner var stängda beroende på ovädret och översvämningarna dagen innan, och de hade inte sänkt priset på åkbanden. Vi blev då så sura att vi inte köpte något åkband. Vi vägrade betala fullt pris när bara hälften fungerade!
Tivoli måste ha en miljard glödlampor, och det är väldigt mysigt där när det blir mörkt. Mycket mysigare än vad Gröna Lund är, och jag gillar Grönan. 
Vi gick dit kanske vid åtta på kvällen så det var fortfarande ljust när vi gick dit, och stannade tills klockan var ca elva. Även om man inte gillar att åka så tycker jag man ska kosta på sig inträdet för en fika och för att gå omkring.Här fikade vi. Glassen rekommenderasTyvärr dålig skärpa, men ville visa lamporna.
Jag kan lova att jämfört med de andra korten så är detta superskarpt