Vi har bestämt oss för att lägga till tips kring Stockholm. För oss är inte Stockholm direkt resetips eftersom vi bor här, men det finns ju faktiskt andra som åker på semester till Stockholm och som förhoppningsvis uppskattar dessa.
Vi börjar med brunch på Södra Teatern Etablissemanget där Maxime och jag åt jazzbrunch i går. Mycket gott; goda sallader och röror, välkryddade kycklingvingar, bacon, korv, äggröra, potatisgratäng. Sen bröd med massor av pålägg; salami, skinka, många ostar (båda hårda och färskost) lite grönt flera sorters marmelad. Det enda som saknas är kex till osten. Sen finns det också efterrätt; chokladkaka, fruktsallad, cheesecake, varm bärpaj, grädde samt Twist-skålen. Kaffe eller te samt apelsin- eller äppeljuice ingår. Dock varning för apelsinjuicen, den smakar alldeles för mycket vatten.
Kostnaden för kalaset är 235 kr per person, och det är det värt. Jag tycker detta är en av de bättre bruncherna i Stockholm. Och det ingår gratis live jazz. Brunchen är mycket populär, och man måste boka bord innan för att vara säker på att få plats. Det finns drop-in platser, men dessa blir fort upptagna.



Sallader och röror



Varm mat



Bröd och pålägg