Jag tänkte berätta lite om en klubb/restaurang jag var på när vi var i Göteborg – nämligen Yaki-da på Storgatan 47. Det är den häftigaste klubben på jag varit på.


Till o börja med så är stället 3-4 våningar och man varierar mellan varje vången med en intim trappa där det finns soffor och fåtöljer att slå sig ner i. Längst ner finns garderob, en bar med en lite loungeaktig känsla och en liten uteplats. På varje våning finns självklart musik och det påminner lite om en exklusiv våning. Det var många olika rum med barer och olika typer av musik. På våning tre finns plötsligt en kaffebar där man kan sitta ner i enorma fåtöljer och bara softa med grym musik. Tar man sig till våning fyra blir man bemött av inget annat än en restaurang som har öppet till kl 04. Varför inte boka ett bord för lite nattmat?

Det var sammet, kristallkronor, tapeter, exklusiva och en lite mer elegant inredning. Kan påminna lite om Spy Bar i Stockholm, dock med mer sofistikerade människor och bättre musik. Det förvånar mig faktiskt att ett sådant typ av ställe finns i Göteborg. Om ens i Sverige. Väldigt väldigt storstadskänsla!!
Uteplatsen på våning 1
Trappan mellan våningarna som gör att man aldrig tröttnar
I ett av rummen. Kaffebaren? I de andra rummen fanns självklart mer dansgolv!
Restaurangen där man också kunde hänga i baren…
…och lyssna på livemusik