Jag har nu fått veta varför det är så många italienska ställen här och så många lokala som pratar italienska; det är helt enkelt för att det är många italienare som har sommarställen här och lokalbefolkningen har adopterat deras mat och lärt sig deras språk. Det får man kalla service!

Palm Beach ligger på stranden höger om piren om man står med ryggen mot byn. Trevligt loungehäng i bekväma soffor efter stranden, och man kan samtidigt spana in de som tränar på strandgymmet precis framför stället. Palm Beach blir på kvällen en trevlig italiensk restaurang, och jag testade både pasta med tonfisk och en pizza som båda var mycket goda.
Bredvid Palm Beach ligger Barracuda. Trevlig, lite finare restaurang, och självklart med mycket fisk på menyn. Jag testade tonfisken med citronsås. Själva fisken var riktig god, men såsen gjorde mig efter ett tag ganska illamående och jag lämnade den. Dock var det inte så att maten var dålig, det blev bara lite mycket sås. Jag tror kanske att jag bara valde fel rätt, de andra jag har pratat med har varit hur nöjda som helst med maten där.
Och bredvid Barracuda igen ligger Sal Beach Club som är mer en bar med mat än en restaurang. Trevligt häng efter stranden också här, och de har också en liten pool uppe i restaurangdelen samt solsängar nere på stranden. Trevligt ställe både efter stranden och på kvällen, och populärt bland surfare.
Höger om piren står en vagn med några bord och stolar som serverar (enligt dem själv) Santa Marias billigaste carprinhas. Lite mer spontant och ohögtidligt ställe där jag flera gångar såg någon gäst sitta och spela gitarr.