Då är jag på min andra kväll här på ön Sal. Sal är den Kap Verde-ön som var först med turism, och där turismen är mest utbrett. Och det är tur att jag valde den ön med mest turism, för man kan säga att det händer inte jättemycket här…

Det som händer på dagtid är att det är massor med surfare; både kite, vind och våg. Mest kitesurfing tror jag, längst ut på den ena stranden ser man hela dager massor med kitar-fallskärmar på himlen. När vi skulle åka från flygplatsen till hotellet så var det så många som skulle till samma hotell som hade med olika surfbrädor att Fritidsresor var tvungna att skicka en extra minibuss för att få med allt.

Dock var jag missnöjd med mitt första hotell, men har nu flyttat till denna resorten som jag är mycket nöjd med. Både gårdagen och i dag har gått åt att sola och bada, och jag planerar att göra exakt det samma i  morgon. Dock funderar jag på att lägga mig på en annan strand eller vid en av de poolar som finns. Porto Antigo har ett systerhotell precis bredvid, Odjo d´Agua, och vi får använda varandras stränder och poolar. Jag tror det finns fyra stränder och två poolar allt i allt.

Torsdag har jag bokat in en halvdagstur ön runt med jeep, sen är det att återgå till sola och bada igen.

Tyvärr är internät segare än segare än sirap över hela ön, och jag kan inte ladda upp bilder. Har dock tagit många fina bilder. Kommer sen!

2 KOMMENTARER

Comments are closed.