Viveca och jag besökte Chill för en drink och utsikt ca kl 22 söndagen under mellandagarna 2014. Stället är mer som en utomhus nattklubb med DJ och hög partystämning än en bar med loungemusik. Klientelet är huvudsakligen unga och trendiga asiater, men vi såg också en och annan turist. Prisnivån som hemma, dvs väldigt dyrt i förhållande till annat i Saigon. Vi åt middag på en gatumarknad innan vi gick till Chill och om jag inte minns fel så kostade middagen, med öl till maten, en fjärdedel av vad drinkarna kostade. Men det hade vi faktiskt råd med och utsikten var precis som vi hoppades på.

Chill ligger på 26:e våningen i AB Tower. Strikt dresskode; absolut inga flip-flops eller shorts.

Vi besökte också HeliBar i Saigon och om vi skulle välja ut en av dem att rekommendera så blir det Chill. Men ett tips är att ta sig dit lite tidigare på kvällen när det troligtvis är mindre fullt och inte lika mycket nattklubbsstämning. Om det inte är party all night som är syftet, så att säga.

Chilll Skybar i Saigon

Chilll Skybar i Saigon

Chilll Skybar i Saigon

Chilll Skybar i Saigon

2 KOMMENTARER

Comments are closed.