Vi bodde på Hotel Bentley som låg 5 minuters bilfärd utanför Southampton Village. Detta hotel är en del av en hotellkedja som består utav tre olika; Bentley, Atlantic och Capri. Det är egentligen lite missvisande att kalla det hotell då det är mer utav motell. Bentley har ca 40 st rum som har ganska låg standard. Heltäckningsmatta som var smutsig, ocharmig och skruttig inredning, saker hängde och slängde, etc. Dock så hade det ett stort poolområde med många solsängar, en stor lyxig grill och en fräsch stor gräsmatta. Alla rum hade antingen terrass eller balkong, vilket självklart var ett plus! Det låg en bensinmack runt hörnet där jag köpte kaffe, frukt och tidningar på morgonen.

Atlantic är väldigt likt Bentley men de har också 2 st tennisbanor som såg nyrenoverade och fräscha ut. Poolen vid Atlantic var lite mer inbjudande och fräschare.

Capri är det finaste hotellet av dessa tre enligt vad jag har hört. Vi var tyvärr aldrig där och kikade.

Priset på dessa hotell måste nästan googlas fram. Jag tror att Bentley låg på runt 320 dollar per natt under Memorial Weekend, men annars är det halva priset tror jag.