KLM har precis lanserat en ny komfortklass på sina plan kallad World Business Class. Det speciella är att alla säten är helt nedfällbara (ryggen) / uppfällbara (benstödet) så att man kan sova i horisontalen hela resan.

KLM önskade självklart att skapa uppmärksamhet kring senaste komfort-tillskottet och gjorde ett slags test på Schipol flygplats i Amsterdam kallad Flat or Not. De bytte ut en vanlig stol från väntområdet framför gaten med en av de nya nedfällbara stolarna från flyget. Den första personen som satt/låg kvar i stolen hela tiden till den fällde ner sig helt vann två flygbiljetter på en World Business Class-flygning.

Se själv, det var ganska så många som rest på sig när stolen de satt i började omforma sig till en säng av sig själv. Själv älskar jag att sova och snusar alltid som ett barn på både buss, tåg och plan så jag hade förhoppningsvis sett möjligheten att sova och stannat kvar när stolen började röra på sig och bli till en säng.