När vi skulle välja hotel inför vår resa till Isla Holbox så fanns det tre alternativ; 1) ett lite bed&breakfast-aktigt på ett mindre hotell med lite sämre läge, 2) ett lite mindre hotel i ”stan” med gångavstånd/cykelavstånd till stranden, eller 3) betala lite mer för att bo vid stranden på ett aningen mer resort-aktigt hotel.

Först var vi väldigt inne på att bo på ett av de mindre bed&breakfast hotellen men när vi insett hur såpass liten Isla Holbox faktiskt är, samt att det är en väldigt liten och lokal ö så skulle det kännas skönt att ha ett riktigt härligt hotell vid stranden med pool och frukost inkluderat. Därför valde vi Villas Paraiso Del Mar. Min mamma upptäckte i efterhand att Fritidsresor faktiskt använder sig av det hotellet!

Villas Paraiso Del Mar är ett stilfullt fyrastjärnigt hotel med trädgård och pool mitt på stranden. Hotellet omges av stranden, palmer och gångstigar av sand. Vi betalar 500 dollar var, vilket är ca 3200 SEK, för åtta nätter. Då är frukostbuffé inkluderat vilket jag tycker är skönt. All inclusive var tyvärr inget alternativ då både jag och Amanda älskar att äta mexikansk mat på små lokala restauranger samt nyfångad grillad fisk. Nya restauranger varje kväll!

Här kommer ett bildregn med bilder från nätet så länge!