För den som inte vet det så är souk det arabiska ordet för marknad. Som sig hör och bör så har Marrakesh en ganska stor souk, i likhet med många andra arabiska städer. 

I Marrakesh är souken ganska trevlig och vi besökte den båda dagarna vi var i staden.

Souken i Marrakesh

Souken i Marrakesh

Souken i Marrakesh

Souken i Marrakesh

Souken i Marrakesh

Souken i Marrakesh

Souken i Marrakesh
Resan till Marocko sponsrades av Sahara Experience och Visit Morocco och anordnades av Norske reiseblogger.

2 KOMMENTARER

  1. Härliga bilder! Har varit i Marrakech men kan inte påstå att just souken blev en favorit p.g.a. alla manliga försäljare som skulle ta i mig och tvinga på mig saker. Trist för att strosa fritt och insupa atmosfären lyckades jag inte med på mina tre försök. Har besökt soukar i andra arabländer men det här tog priset vad gäller just detta.
    Så jag är glad över att se dina bilder och få en bättre känsla .
    Förstår att resan var spännande och ni hann ju med många olika upplevelse under den korta tiden i Marocko.

  2. Jag blev själv lite överraskad över att jag tyckte det var såpass ok inne i souken. Säljarna var inte SÅ plågsamma och de hade faktiskt fina grejer också. I vanliga fall brukar jag verkligen undvika lokala marknader men på något sätt föll jag för denna

Comments are closed.