Min iPhone gick sönder förra helgen och när jag hämtade ut en ny på jobbet i måndags så glömde jag att aktivera synkning av mina andra mailkonton. Jobbmailadressen, som också är den jag oftast använder privat, hade jag självklart märkt direkt om jag inte hade synkat, men jag har ytterligare fyra mailkonton (två privata, en för Ladies Abroad och en för styrelsen i föreningen där jag bor) som jag helt glömde bort att aktivera synkningen av. Så när jag kom på det i dag så hade vi fått mail om två bra tävlingar som vi vill tipsa om.

Den första är en pussel-tävling på Facebook där man kan vinna 10 000 kr att resa för samt en Nikon Coolpix kamera. Det är Lotus Travel tillsammans med Tourism Malaysia som står bakom tävlingen och ni hittar den här. Man tjänar pusselbitar på rätt svar och den som först lägger hela pusslet vinner tävlingen.



Den andra tävlingen är en fototävling på Instagram som Telia står bakom och som pågår tom 9 juni. Bilden ska vara fotad i några av länderna där Telia lanserar tjänsten Surf Abroad och ska geotaggas med plats och hashtaggas med #teliasurfabroad.

Sen kan alla med Facebook-konto gå in på Telias Facebook-sida och rösta och där går det också att läsa mer om tävlingen. Premierna i denna tävling är tio Samsung Galaxy S4.

God tävling. Och god helg.