Den som är kund hos Groupon kan inte ha missat Turkiet-resorna som har erbjudits där ett bra tag nu. Resorna kostar från ca 1500 till 2500 kr per person och då ingår flyg, boende på 4-5 stjärningt hotell i Antalyaområdet och en tvådagars utflykt till Pamukkale. En lördag min väninna Viveca och jag brunchade lyckades vi köpa var sin resa och vi åker skärtordag. Det hela verkar för bra att vara sant och troligtvis kommer det att dyka upp överraskningar. Men nu har vi köpt resan och vi ser fram emot att se Pamukkale och bada i Kleopatras varma källor, men i övrigt har vi ganska låga förväntningar. Gissningsvis ligger hotellet in the middle of nowhere och stjärnorna betyder ju inte det samma i alla länder, men totalvidrigt tror jag inte att det blir.

Maxime bor och pluggar i New York och pluggar man i USA så har man spring break. Och har man spring break så åker man antingen till Mexico eller Miami. Så är det bara… Och i år sammanfaller spring break i USA med påsk och Maxime har bokat en resa till Miami.

Så under påskledigheten i år kommer både Maxime och jag att vara på resande fot, men denna gång på var sitt håll och världsdel.

2 KOMMENTARER

  1. Spännande med er resa till Turkeit. Och priset kan man ju inte klaga på…..
    Håller helt med om den thailändska maten, så god, smakrik och fräsch.
    Vi tar oss en thailandstur om en vecka och jag längtar.
    Alltid härligt att komma dit! Och jag kommer absolut att via din blogg hänga med på de turkiska äventyren.

Comments are closed.