Thailändsk massage är en stor favorit både hos Maxime, Christiane och mig. Också hemma. Men här i Thailand är den både bättre än hemma och nästintill gratis; en timmes massage på vår strand här på Kooh Mook kostar 350 baht; ca 70 kr.

Christiane och jag gjorde i går vår sjunde massage sen vi kom hit till Asien, dvs för elva dagar sen. Alltså nr sju var för oss, inte tillsammans! Vi gjorde fyra var den veckan vi var i Malasien, men där gjorde vi två gångar kinesisk reflexiologi för fötterna och benen, en shijatsu (japansk) och en thaimassage i KL. Tyvärr lite varierande kvalitet på dessa massager, men reflexiologierna var bra. Här på Koh Mook har vi lyckets med att göra tre thaimassager under fyra dagar och alla tre har varit fantastiska.

We love!




Klockan är nu ca 9 på morgonen och vi sitter och väntar in båten som ska ta oss till Railay beach där vi ska spendera de återstående dagarna av semestern.

I övrigt så är Internät-uppkopplingen ganska trög här och det finns så många resebloggar jag i vanliga fall följer som jag inte hinner med nu. Men desto mer att läsa när jag kommer hem!