Som den äkta norskan jag är så måste det göras lite reklam för Norge här på Ladies Abroad:

Det officiella Munchåret har nu invigts; 150 år efter den världsberömda konstnärens födelseår.

För att hylla Munch och det inspirerande norska landskapet lanserar VisitNorway nu en kortfilm; visitnorway.com/se/skriet som visar vilka skrikupplevelser Norge kan erbjuda.
–Vi vill att människor från hela världen ska delta i firandet av Edvard Munch genom att tillsammans skapa världens längsta skrik, säger reselivsdirektör på VisitNorway Per-Arne Tuftin. Filmen visar exempel på upplevelser som får dig att skrika i Norge och till skillnad från Munchs tavla Skriet, handlar det nu om de positiva upplevelserna i livet som får dig att skrika.

VisitNorway uppmanar därmed människor från hela världen att vara med och skapa det längsta skriket i världen, genom att filma sina egna skrik och ladda upp dem. Alla insända skrikfilmer kommer därefter att läggas till den ursprungliga filmen och tillsammans skapa ett enda långt skrik.

– Vi vill helt enkelt få hela världen att skrika, säger Tuftin.
Länk till VisitNorways pressmeddelande. Vinsten i tävlingen ovan är ”naturligtvis en äkta skrikupplevelse i Norge”. Så skrik och filma och ladda sen upp!
 
Syster Chrsitines bild från hennes bilsemester i Norge i somras.
Att jag alls har bilden är ett resultat av min Mac-rape när jag lånade hennes lägenhet,
så jag vet bara att det är någonstans mellan Oslo och Ålesund
 
I övrigt så är jag hemma från Malaysia och Thailand sen i tisdags kväll. Tyvärr slarvade jag på sämsta sätt med att bekämpa jetlagen i går och somnade kl 18, dvs direkt efter jobb och två hårdingar till middag. Vilket självklart resulterade i att jag vaknade kl 02 i natt och var superpigg. Har spenderat natten på att packa upp det sista och sortera tvätten, städa lite infor norska väninnans besök i dag, läst varje ord jag har missat i bloggar jag följer och sen varje ord i tidningen när den leverarades. Samt läst igenom alla kursbeskrivningar på Maximes kurser på Berkeley College i New York eftersom hon är osäker på vilka kurser hon ska läsa nästa termin. Ja, ja, effektiv har jag i alla fall varit. Men i kväll måste jag hålla mig vaken, hjälper nog lite att ha besök.

2 KOMMENTARER

  1. Visst är Norge fantastiskt! Håller helt med! (Jag är till hälften norska och delvis uppvuxen i Oslotrakten och på Lillehammer) Jätterolig tanke med ett lååångt Norgeskrik.

    Jag har med stor behållning varit med på resan både till K.L, Langkawi och Thailand och hunnit med en hel del andra trevliga resor i er blogg.
    Och välkomna hem!

  2. Tack; är fortfarande i chock över kylan hemma!
    Och Norge har jättfin natur och man borde passa på att se detta. Tror det blir en norgesemester på mig i år. Typ Geiranger e.l.

Comments are closed.