Maxime och jag har precis kommit hem från Dubai. Natten mot i går, faktiskt. Min syster Christiane ringer och berättar att hon och sambon har separerat. Och att de får ställa in den planerade Thailandsresan. Jag hör någon på linjen säga Kanske jag kan följa med till Thailand i stället, och sen Christiane som säger, ordentlig glad i rösten, Kan du?, och jag inser då att ”någon” på linjen som erbjöd sig att följa med var jag.
Så på det sättet åker jag nu till Thailand och Malaysia om bara 18 dagar och stannar borta två veckor. Eftersom jag ett tag har varit sugen på att åka till Kuala Lumpur så har jag fått till att vi sätter oss direkt på flyget från Krabi till Kuala Lumpur och stannar där i två dagar. Sen flyger vi till Langkawi i Malaysia och stannar där några dagar för att ta båten vidare till Thailand och jobba oss mot flygplatsen i Krabi. i Thailand har vi inte riktigt bestämt rutten än.
Jag har flera vänner som klagar över att de har dålig impulskontroll, men då rör det sig alltid om ovanför det andra könet och de skickar SMS och ringer när de inte borde. Jag har inte det problemet, mitt problem är att hålla igen när det rör sig om resor.  
Raily Beach när jag var där 2001

1 KOMMENTAR

  1. Åh, jobbigt med separation! Men roligt för dig att det blir en resa! Vi ska till Malaysia och Langkawi om några dagar. Kanske är vi till och med där samtidigt!? 🙂

Comments are closed.