Jag hade en resa till Oslo inbokad i dag för att fira 17 mai. Dvs flygbiljetter köpta och betalda. Dock säger väderprognosen att det ska regna spik i Oslo hela helgen, så jag ställde helt enkelt in resan. Jag vill ha roligt när jag är i Oslo och att det ska vara fint väder. Annars vill jag inte vara där. Som tur är köpte jag biljetten i januari eller något, och den kostade nedast 500 kr tur och retur. (Arlanda express tur och retur kostar mer…)

Jag har en norsk väninna som också bor här i Stockholm, och hon ville att jag ska vara med och gå i norska 17 mai-paraden här i Stockholm. Dock tackade jag nej; eftersom jag inte ska till Oslo så ska jag baka hela helgen.

Dock åkte Maxime till Oslo i morse och jag ska se till att det kommer in lite inlägg om 17 mai i Oslo under kategorin sevärdheter och utflykter. Man borde ju kunna kalla 17 mai-firendet en sevärdhet.

Så i stället för att vara i Oslo nu sitter jag och slösurfar. Och hittade denna fantastiska bloggen om New York; Ett annat New York. Jag har ju tidigare skrivit att NY är både Maximes och min favoritstorstad och skrivit några inlägg om staden. Men ett annat NewYork får mig att skämmas över våra NY-inlägg. Now we´re talking!