När jag flyger så brukar jag välja SAS i den mån det är ca det lägsta priset (nej, detta är inget sponsrat inlägg). Jag tycker fördelarna med SAS är många; bagage ingår, man har 24 timmar ångerrätt, man får Eurobonus-poäng (bra att hålla sig till ett och samma frequent flyer-program), de brukar vara flexibla med ombokningar om man skulle hinna med ett tidigare plan vid mellanlandningar etc. En av nackdelarna är dock att det inte finns WIFI ombord på SAS plan. Så när jag flög från Oslo till Stockholm i söndags så blev jag sittande  och knäppa på mobilen och räkna antalet flygresor jag hade genomfört under årets första halvår eftersom jag glömde plocka på mig någon tidning (också ett plus med gratis tidningar).

Och antalet flygresor blev 26 stycken! Och eftersom detta var första halvåret 2014 så betyder detta årets 26 första veckor. Den som kan lite mer matte än ingenting kommer snabbt fram till att det blir i genomsnitt en flygning i veckan. Jag faller väl med detta in i kategorin miljöbov; tur att jag källsorterar som en dåre, inte har bil och inte äter rött kött.

Jag hoppas självklart andra halvåret av 2014 kommer bjuda på minst lika många resor, och gärna fler. Jag älskar att flyga, både det faktum att man är på väg någonstans samt att jag faktiskt gillar att sitta i flygstolen och kolla på film eller läsa.

Och förresten så var det endast två av flygningarna som var jobbresa, dvs 24 var privata.

En bild på Maxime från Sri Lanka år 2011 som absolut inte har något
med inlägget i övrigt att göra. Men ett inlägg utan bild är ett tråkigt inlägg