Campingen vi bodde på under vår Sahara-utflykt under mars månad heter Erg Chigaga Luxery Desert Camp och det var ingen vanlig camping… 

Vår grupp inkvarterades i tvåmannatält. Alla tält hade stora sängar med fluffiga duntäcken samt badrum med rinnande vatten! Verkligen den perfekta camping för mig som är ganska så komfortabel av mig. Jag som som en riktig drottning här. Och som tur är så stördes jag inte av tanken på småkryp och insekter som eventuellt hittade vägen in i mitt tält. Vi såg en spindel i matsalstältet när vi åt middag och de mest spindelrädda i gruppen genomsökte självklart sitt tält när de skulle lägga sig och hittade en spindel där också. Vilket resulterade i att de inte sov en sekund under natten. Medan jag fick 2014 års bästa sömn den natten.

Maten serverades i eget tält och efter maten var det musik och vattenpipa under stjärnorna som gällde.

Jag åker mer än gärna tillbaka!

Handfatet i tältet.
Foto Helena/Peter Bergström.

Resan till Marocko sponsrades av Sahara Experience och Visit Morocco och anordnades av Norske reiseblogger.