Lite fler souk-bilder. Här finns de första.

Shopping girls!
Monica, Towe och Johanna

4 KOMMENTARER

  1. Härliga bilder, men jag saknar inte mitt besök som kvinna i dessa kvarter…Kanske har det blivit bättre och lättare för en kvinna att själv strosa här. Men jag upplevde det som gräsligt….även om jag rest mycket i arabvärlden och trivts med det. Här i souken tog det priset…

  2. Jag vet inte om det har ändrats. Jag läste precis på en av de norska bloggarna som också hade varit i Marrakesh precis innan oss att hon inte heller tyckte det var så illa som hon hade varit med om i andra arabländer. Kanske det var så att vi båda hade blivit varnade så mycket för hur tjatigt och illa det skulle vara att vi blev positivt överraskade när det bara var illa men inte fruktansvärt.

    Eller så har jag bara blivit tuffare sen jag var i Egypten och Tunisien

Comments are closed.