Det är självklart oerhört roligt och smickrande att vara nominerad i Supersavers Travels Blog Awards 2013 (rösta gärna!), men nästan lika roligt är alla nya bloggar som jag upptäcker via nomineringslistan. 

Jag har ett tag tänkt att skriva ett inlägg där jag önskade tips kring fotoresebebloggar med riktigt fina bilder och resebloggar samt bo-i-utlandet-bloggar där skribenten varken är utbytesstudent eller småbarnsförälder (inget fel med något av dessa, men det är inte där jag är i livet). Nu behöver jag inte göra så, för det är bara att beta av nomineringslistan. 

Jag har kommit igenom fotolistan samt USA-listan och har lagt till sex-sju nya bloggar att följa i min läslista i Blogger. Tyvärr är det några som jag verkligen skulle vilja följa som inte går att lägga till, jag får ett felmeddelande om att feed saknas. Vilket det ju inte gör. Jag har försökt lägga till /rss efter bloggernas namn, men det fungerade inte heller. Någon som har ett tips? Jag vill gärna ha alla bloggar jag följer samma ställe, men testade ändå Bloglovin och de jag har problem att lägga i Blogger till finns inte på Bloglovin. 

Under helgen ska jag försöka gå genom resterande nominerade bloggar också. Kanske hittar jag någon oupptäckt pärla!


Bilden ovan av Maxime har inget med inlägget i övrigt att göra, men eftersom jag under senaste tiden har tagit mig själv vid ett flertal gångar i att tänka på hur häftig juldekorationen var inne på Rolf´s Bar på Manhattan så måste den ha gjort intryck på mig. Och då är bilden värt att visa igen.

2 KOMMENTARER

  1. Har du löst detta problemet ännu? Jag har också vissa problem med att lägga till och följa bloggar. Jag har wordpress och för dessa bloggar är det ju såklart inga problem men alla andra. Sen som vi pratade om tidigare så (om det inte var med Maxim, är lite osäker) så får jag ju inga aviseringar från er blogg, avisera mig finns inte som alternativ. Men nu har jag hittat hur, jag måste använda mitt Google + konto, för de andra alternativen går inte, t ex att använda min egen blogg. So much distress och rörighet över just detta.

  2. Tyvärr inte hittat lösningen på problemet än. Meddela mig gärna om du skulle hitta ngn lösning, det är irriterande med bloggar man inte kan följa på samma sätt som alla andra.

    Och bra att du hittade någon sorts lösning hos oss eftersom avisera mig inte fanns

Comments are closed.