Jag har äntligen lyckats (alltså inte tekniskt lyckats, utan-rycka-upp-mig-lyckats) skapa en Facebook sida för Ladies Abroad. Och tekniskt lyckats fixa så att alla inlägg automatiskt publiceras också på FB.

Men jag har inte tekniskt lyckats med att lägga till en gadget i marginalen på bloggen med koppling till FB. Förra dagen hittade jag en beskrivning och försökte, men fick det inte att funka och var tvungen att gå och lägga mig. I dag när skulle jag fortsätta kan jag inte ens googla mig tillbaka till beskrivningen jag hittade för två dagar sen. Eller annan beskrivning. Jag är inte impad över mig själv. Hjälp någon??????? Vi använder Blogspot, men att lägga till en FB-gadget görs kanske på samma sätt för alla bloggplattformar?

2 KOMMENTARER

  1. Då ska jag se om jag kan hitta er sida på FB! På min blogg var det bara att lägga in en html-kodsnutt, men jag vet inte hur det funkar när man bloggar på en plattform…

  2. Jag får helt enkelt googla mer. Jag hittade en sida där man skulle in i kodmallen och lägga till en snutt sen lägga till gadgeten, men fick det inte att funka. Och nu kan jag inte hitta tillbaka till den sidan.

Comments are closed.