Det är söndag och båda Maxime och jag kör växelvis slösurfing och att se TV-serien Dexter streamad på var sin dator. På något konstigt vänster ser vi inte bara samma TV-serie just nu utan vi är också båda på säsong 6. Nog om Dexter.

Under min slösurfing på olika resesajter hittade jag hos Vagabond detta reportaget om djungel i Thailand; bara 20 mil nordost om Bangkok. Djungeln är en nationalpark vid namn Khao Yai och där bor 67 olika däggdjur; bland annat elefant, tiger, apa, krokodil och pytonorm. Det låter väldigt spännande; klicka på länken för att läsa mer.

Att Thailand hade annat att bjuda på än sol och bad kände vi till; både Chang Mai och Chang Rai i norra Thailand är ganska kända orter, men att det fanns en djungel hade gått oss helt hus förbi. Vi har inte varit i norra Thailand än, men när det tiden kommer så kombinerar i alla fall jag gärna det med Khao Yai. Safari i Thailand låter ju bara för roligt!

Bild lånad från Vagabonds repotage


I morgon bitti åker vi äntligen till Dubai! Taxin är bokad till kl 05.30, passen är på plats och vi har plockat bort sömnpillren som är så bra att ha på planet; Arabemiraten har ju en mycket restriktiv policy för vad man får ta in av mediciner m.m. och vi vill inte chansa på att bli av med de åtråvärda få-flygresan-att-gå-snabbt-pillren. Dock har jag med en hel uppsättning vetegräs-, spirulina- och collagen-piller och hoppas inte att jag blir av med dem. Jag blir absolut piggare när jag tar dessa och vill ju inte vara trög och hängig hela semestern. Bikinin är också med!