Pampas Agentin Steakhouse i Budapest finns det bara gott att säga om. Trevlig lokal, bra service, mycket god mat och inte alls dyrt i förhållande till vad man får.

Jag var i Budapest en mini-vecka med min mamma Brit och min syster Christiane våren 2010. Resan var förresten min födelsedagspresent till Christiane, och hon fick veta var hun skulle först när hon kom till flygplatsen. Jag sa åt henna att packa för både storstad och bad (återkommer till badandet). Men åter till Pampas; vi tyckte alla tre att det var den godaste maten under hela resan. Christiane är mycket för kött och tog någon Angus-biff och min mamma tog också en biff. Jag är mest för fisk och fågel och tog en kycklingrätt som var perfekt. Smaskens var det. Vi var der en tisdag, och även då var det nästan fullt i lokalen.

Angus har också mycket bra recentioner på TripAdvisor; det är inte bara vi som tycker det var bra.

Tyvärr tog vi inga bilder på restaurangen, så jag har lånat från hemsidan. På bilderna ser det lite stifft ut, men vi upplevde det absolut inte överdrevet fint och vi skämdes inte för att inte komma i klänning. Men det är ju ingen lokal pizzeria heller.