Restaurangen Restaurang Angelina a Testaccio på Via Galvani 24 i stadsdelen Testaccio har fantastiska kötträtter och är hur trevlig och trendy som helst. Jag var här med två väninnor för något år sen. Jag var på en konferens i Rom och de var så trevliga att de kom ner och höll mig med sällskap helgen innan konferensen började.

Jag hade fått den rekommenerat från en kollega och vi tog en taxi dit. När taxin stannade så såg det helt dött ut (tyvärr regnade det också! Regna i Rom i maj…) och och vi var övertygade om att vi hade kommit fel. Men vi gick in och en trappa upp låg denna pärlan. Det går att sitta både inomhus och utomhus, men just denna kvällen var det inomhus som gällde för oss.

Vi hade bokat innan för en fredagskväll och jag har känslan av att det är ett måste. I närheten fanns det flera barer om man vill fortsätta kvällen efter middagen.

Jag har tyvärr slarvat bort alla bilder från resan, och bilderna är från restaurangens hemsida. Jag ser på hemsidan att det också finns en Restaurang Angelina a Trevi vid Trevi fontänen som också ser trevlig ut. Ska jag nog testa nästa gång i Rom!