Hej! Mitt uppe i alla inlägg kom jag på att jag måste berätta lite om mig själv 🙂

Maxime heter jag, är född 1991 och uppvuxen i Oslo och Stockholm. Just nu bor jag i Stockholm med min kille och pluggar till fastighetsmäklare med en grund i företagsekonomi/marknadsföring. En dröm som slagit mig är att slutföra min utbildning i New York, så vem vet, ni kanske kan följa min resa där!? När jag inte sitter med näsan i pluggböckerna eller framför Ladies Abroad så jobbar jag på ett företag som säljer kontaktlinser på nätet. Dagarna där består i att hjälpa kunder via telefon, chatt, mejl samt sköta delar av den norska sajten.

På helgerna är jag som vilken 20 åring som helst. Älskar att promenera, äta goda luncher, dricka gott kaffe, shoppa, läsa deckare och åka på weekendresor. Det blir ofta långa middagar med familjen och lite vin med tjejerna. Det låter väl inte så tokigt? 🙂

Som min mamma Lena tidigare berättat är det ofta jag som står framför kameran och hon bakom. Därför kan det verka som att jag är ensam på semester, men så är självklart inte fallet haha. För mig finns det inget bättre än att resa. Det kliar alltid i fingrarna efter en semester att se fram emot. Jag tror, som alla andra, att man ibland måste resa iväg för att få lite ny inspiration och bli lite mer motiverad till vardagen hemma i Stockholm.Maximus är glad efter en vecka i Sousse, TunisienÖverlycklig över en morgonpromenad
på Brooklyn Bridge i NYCEn mysig weekendresa i Nice med bästa farmor